Tuotteet

Halavatun Papat tuotteet

Halavatun Papat tarjoaa mopoihin tavalla tai toisella liittyviä elämys- ja ohjelmapalveluita. Ohjelmat suunnitellaan tapauskohtaisesti ja ne saa tilattua paikanpäälle mihin tahansa Suomessa.

Tallista löytyy noin 50 pappamopoa, joten isompikin porukka pääsee tutustumaan mopoilun ihmelliseen maailmaan. Aiempaa kokemusta mopoista ei tarvita, sillä ajopeleihin tutustutaan ennen liikkeelle lähtöä.

Juhliin, messuille, yritystapahtumiin ynnä muihin pilleisiin löytyy Halavatun Papat Duo ja televisiostakin tuttu Halavatun Papat-orkesteri! Olipa kyse kummasta tahansa, niin luvassa on huluvaton shou ja varmasti naurussa pitelemistä! Kaikissa musiikkiohjelmissa liikkuu tarvittaessa mukana ääni- ja/tai valokalusto.

Jotta saisit ohjelman haluamallesi päivälle, kannattaa ottaa yhteyttä jo hyvissä ajoin ennen tilaisuutta!

 

Musiikkituotteet

Halavatun Papat DUO

Halavatun Papat duo

Miten pappaTunturi soi?? Pete-Halavatun ideoima ja jalostama ”nykyajan  perinnesoitin” toimii duon lyömäsoittimena ja maskottina kaikilla keikoilla ja on saanut jakamattoman suosion/ihmettelyn omintakeisista saundeistaan!! Mopon lisäksi duossa kitaroidaan ja lauletaan vähintäännii kaksiäänisesti! Showssa on omaa sekä lainattua musaa ja paljon juttuja ja kisailuja. Halavatun Papat DUO sopii nii pieneen kuin isoonki tilaisuuteen ja ohjelma on hyvin muokattavissa tilaajan näköiseksi.

 

 

 

Halavatun Papat TRIO

Halavatun Papat trio 3

Mopo edellee kehissä mut nyt kaivastaan basisti ja sähköskeba lauteille. Sama meuhkaaminen ja hullunhaaska meeninki kun duollakii mutta nyt rokahtaa jo vähä järreemmin.

 

 

 

 

Halavatun Papat BAND

Halavatun Papat band

 

Nyt sitä jo rokataan tääsillä ja korkkarit on katossa. Täys rokketti-bändi jolta lähteepi vällii roimat huumorijutskat! Bändi niinku muutkaan kokoonpanot ee jätä kettää kylymäks ja onnistuu nii 10 kuin 10000 hlön keekat. Täävellinen rokkenroll-elämys vaella vertoo unohtamatta kuitenkaan maitolaitureiden maisemissa ulvovaa peräkammarin poekien maalaistunnelmoo.

 

Lastenorkesteri Mörriganes

Rokkia, rytmiä ja leikkisää lätinää koko perheelle!

Junnumielisten jytäpoppoo Mörriganes naurattaa ja leikittää enemmän kuin sata rusakkoa ja miljuuna wolttia yhteensä! Lätäkkö-Ukko hupattaa, huitoo ja rumpujansa kolluuttaa, Saltsar Gönksä kutittelee kitaraansa ja heiluttaa korviaan ja Baije Manics pomputtaa isolla viululla huvittavan monta ääntä saman kipaleen aikana. Yleisöllä ja yleisön kavereilla ja niiden vanhemmilla on melkoisen hauskaa - eikä ihme!! "Houlama sano kani ja roudas porkkanat kotiin!"

Tämä poppoo on Halavatun Papoista tuttujen muusikoiden muodosta ryhmä, joka soittaa rockahtavaa & hillbilly -lastenmusiikkia. Ryhmä on aivan uusi ja varsinaisille markkinoille ja on astellut itse asiassa 2014 ja keikoista on tullut loistavaa palautetta. Ohjelmisto ja asut ovat valmiina ja muutamia huikean suosion saaneita keikkoja on jo tehtynä. Luvassa omaa tuotantoa, sekä tuttuja lastenlauluja. Paljon aktiivista toimintaa lapsille ja kaikille muillekin.
Trion soittimet - kontrabasso, kitara, pystyrummut ja tietysti laulu.

Pakarokkers

Pakarokkers

 

"No meiltähän tämä käy!"

Pakarokkers jytää Esa Pakarisen jalanjäljissä estotonta rokettirollia aidolla savolaisella otteella.

 

 

Elämystuotteet

AETO OEKEE PAPPA-TUNTURI MOPOSAFARI
by Halavatun papat

elamys_safari

Varsinainen aikakonesafari, aidoilla maaseudun pikakiitäjillä, Pappa-Tuntureilla. Ammattitaitoiset oppaamme opastavat äkkinäisemmänkin kuskin liikkeelle. Huristellaan ennalta suunniteltua reittiä yhä huikeampiin maisemiin, tuuli suhisoo korvissa vinosti takaapäin. Kovimmillaan saatetaan päästä jopa 45km huippunopeuksiin. Kesto noin 1,5-2,5h (kysy myös pidempiä safareita)

 

 

HALAVATUN HÄRDELLI

elamys_hardelli

Halavatun Härdelli on monipuolinen tiimirata isommallekin porukalle, jossa parillinen määrä joukkueita ottaa mittaa toisistaan erilaisilla rastipisteillä. Lajeina on esimerkiksi hittaasti-ajelukisa ja mopon lassotus. Keretäänpä siinä kokeilla myös kenen mopo kiihtyy parhaiten polkemalla ja kuka voittaa muksumopo-racingin. Härdellin aikana pelataan myös nenäkorista, osalllistutaan klipsikisaan ja totoillaan muksumopoilla. Osallistujille on varattu tarvittavat varusteet: haalarit ja hanskat sekä kypärähuput ja kypärät lajeihin, joissa niitä tarvitaan. Härdellin kesto on ryhmän koosta riippuen noin 1,5 - 3 tuntia.

pistähä